Om mig

Specialist sygeplejerske inden for kræftsygepleje og under uddannelse som Biodynamisk Kranio-Sakral terapeut

Charlotte Timm Jensen

 

Mit navn er Charlotte Timm Jensen og er 51 år. Jeg tilbyder Biodynamisk kranio-sakral terapi og Privat sygepleje.

Min tilgang til kranio-sakral terapi opstod i 2017, da jeg selv fik sygdom og ubalancer ind i mit liv, hvor jeg udviklede stress og mild form for PTSD, efter at have mistet min søn på 23 år.

Kranio-sakral terapi hjalp mig over tid tilbage på sporet og tilværelsen, hvor jeg igen kan være social, positiv, grine, græde og føle mig lykkelig som et helt menneske. Sorgen vil altid være der, men jeg har lære at leve med den og takle den når den bliver for overvældende.

På min egen krop har jeg mærket at kranio-sakral terapi kan gøre en forskel og det håber jeg også at jeg kan hjælpe DIG med.

Som sygeplejerske har jeg været tilknyttet både kirurgiske og medicinske specialer og har erfaring indenfor mave- tarmkirurgi, ortopædkirurgi, akutsygepleje, palliation og kræft. I 2015 afsluttede jeg specialistuddannelsen indenfor kræftsygepleje.

Jeg har erfaring fra hjemmeplejen og lægepraksis og har i en årrække arbejdet med livskvalitet og livsstilsændringer med patienten i centrum og vant til at medinddrage andre faggrupper som læger, foreninger og sygehuse mv. Jeg har et godt klinisk blik og vant til akutsygepleje.

Af natur er jeg omsorgsfuld og har hjertet på rette sted og elsker humor. Jeg er tillidsskabende og kan tilbyde DIG en kontinuerlig, fleksibel og professionel sygepleje ud fra de behov du eller din familie ønsker, både som et alternativ eller som et supplement til den offentlige sygepleje. Se mere under privat sygepleje >