Kranio-sakral terapi for mor og baby eller mødregruppe Event

 

Hvorfor kranio-sakral terapi til baby efter fødsel

Når det lille barns krop rejser ned gennem fødselskanalen, udsættes det for kompression fra mange sider og klemmes på steder som er bestemt ud fra formen af mors bækken. Der er ikke bare knoglerne, der komprimeres, men også organer, blodkar, nerver og hjernen. Hele den lille krop er utrolig fleksibel og bygget til netop denne fantastiske rejse. Efter fødslen folder den lille krop sig ud og erfaringen viser at det helst skal ske inden 10-20 dage, for at kroppen selv skal magte opgaven.

Hvis denne udfoldningsproces ikke sker optimalt, kan den lille nyfødte have påvirkninger fra fødslen eller omstændigheder omkring selve fødslen. Det kan sætte sig som restriktioner i kroppen og påvirke barnet og kropsmønstre gennem den 1. spæde tid og i nogle tilfælde hele livet. 

Osteopat Viola Frymann lavede en undersøgelse i 1996 og fandt at 69% af nyfødte havde påvirkninger fra fødslen. Her er der en risiko for at det senere kan give kolik symptomer, spændinger, smerter og en følelse af at være landet forkert.

Som kranio-sakral terapeut hjælper jeg netop din barns krop ved at skabe plads, så kroppen bedre kan udfolde sig. Jeg løsner spændinger og kroppen op på en blid og nænsom måde og giver dit barn mulighed for at få den bedste start i livet og få bearbejdet traumer og problematikker tidligst muligt.  

Mor og barn efterfødselsbehandling

Du er en af kerne personerne i dit barns liv og både graviditet og fødsel kan tage hårdt på en kvindes krop. De fleste mødre oplever at blive sårbare og utrolig sensitive når baby er kommet til verden. Du kan derfor også også have mange indtryk og følelser der trænger til at blive bearbejdet og måske har du under graviditeten oplevet smerter eller ubehag fra bækken, ryg, nakke og lænden.

En mor og barn behandling er fantastisk når du vil gøre noget godt både for dig selv og din baby.

Du skal afsætte 80 minutter hvor både du og baby får behandling. Samtidig tager vi en snak om fødsel og graviditet og de tanker der rør sig, med udgangspunkt i hvor du er, lige nu. Du kan vælge mellem massage eller kranio-sakral terapi helt afhængig af hvad du har brug for.

Baby kan trygt slappe af i en babyslynge mens du får behandling.

Støtte til mor og baby giver mulighed for ro og overskud til at I kan knytte den bedste relation sammen. Relationen er og bliver vores fineste værktøj til en glad baby.

Mødregruppe- eller veninde arrangement

Hygge med mødregruppen. Book et event hvor vi mødes og kombinere hyggen i mødregruppen, hvor jeg fortæller om den gode effekt som kranio-sakral terapi kan have for din baby, Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om søvn, fødsel, amning, maveproblemer og fladt baghoved. Afhængig af hvor mange I er, beregnes der 10 minutters prøvebehandling /undersøgelse for dit barn. Jeg servere kaffe/te og boller ved afholdelse i min klinik.

Der er også mulighed for at flytte arrangementet til Café Moems som ligger på Hedehusene Station eller afholde det hjemme. Der skal kunne tilbydes seperat rum til min briks og undersøgelse.

Priser på kranio-sakral terapi behandlinger for mor og barn

Jeg er tilknyttet KST instituttet i København og er medlem af

Foreningen af Kranio-sakral Terapeuter. Du kan finde mig på begge behandlerlister. 

Betaling

Du har mulighed for at betale med betalingskort når du bestiller online. Beløbet reserveres og trækkes først når du møder til den bestilte tid.

Ved fremmøde i klinikken har du også mulighed for at betale kontant eller med mobilpay.

Modtag nyhedsbrev med tips

Tilmeld dig mit månedlige nyhedsbrev og få tips til hjemmeøvelser, gode råd og tilbud.

Tjek din indbakke for bekræftelse!