Healings- og afspændingsmassage

Healingsmassage er en omsorgsfuld og nærværende helkrops oliemassage. Den fokuserer på samspillet mellem krop og sind, hvor traumer, stress, psykiske ubalancer ses som årsag til kroppens spændinger.

Healingsmassage er bygget op omkring det hele menneske. Den danner en helhed mellem krop, psyke og det åndelige plan og gives med lange rolige strøg hvor du får tid til at slippe taget, synke ind og give slip. 

Afspændingsmassage ligner meget en healingsmassage, men gives med lidt hurtigere strøg og et mere fast greb og hvor der gives mere fokus på den fysiske del af kroppen. Utrolig effektiv massage der giver bedre blodgennemstrømning og udrensning af affaldsstoffer i kroppen samtidig med en dejlig og afstressende følelse i kroppen. Jeg anbefaler også afspændingsmassage til klienter der har hudsult, nedsat blodomløb og skrøbelig hud. 

HVAD KAN HEALINGSMASSAGE GØRE FOR DIG?

  • Give dig muligheden for at mærke dig selv på en – måske – helt ny måde
  • Hjælpe dig til at få kontakt med hengemte følelser og spændinger – og slippe dem
  • Give dig følelsen af at blive mødt og rummet – fuldstændig som DU er
  • Hjælpe dig til at møde DIG – fuldstændig som DU er

DERUDOVER…

  • Dybt afspændende
  • Dybt afslappende
  • Afstresser kroppen
  • Giver fornyet energi og overskud
  • Kan afhjælpe søvnbesvær
  • Smertelindrende

Tag en pause med healingmassage

Vi mennesker kan forholde os til en tankepause, fordi vi forstår at sindet kan have brug for at gøre ingenting. Men kroppen har lige så meget brug for en pause. At give slip og lade andre sanser tage over er lige så vigtig for at skabe balance. Når vi er meget i hovedet, så fanges vi af rationel logik.

Vi mennesker glemmer nogle gange vores krop og er tilbøjelige til at glemme hvor værdifulde de ikke målbare ting i livet er: kærlighed, skønhed, væren… Alt det, vi oplever kropsligt, sanseligt. Alt det, som vi mærker igen, når vi også får kroppen med…

Massagen er en blid, men samtidig dybtvirkende massageform, hvor man hurtig kommer til at slappe af og glide inde i en drømmeaftig tilstand, der svarer lidt til en meditation. En nulstilling af sindet, som giver ny inspiration, overskud og mod på livet.

Gundlæggende kan kroppen inddeles i flere forskellige psykiske områder og udfra der hvor du er i dit liv fungerer oplevelserne og massagen som en slags vejviser og et tilbud om at hjælpe med at finde baggrunden for en opspændt tilstand eller område. Afhængig af hvor du befinder dig i massagen kan du opleve at ikke én massage føles eller gives ens hver gang.

Den helingsmassage jeg giver udspringer af Kilden hvor Inga-Clare Lepke og Jørgen Warming har udviklet denne massageform siden 60érne, hvor man begyndte at arbejde med massagens psykiske betydning. Her inddeler man kroppe i psykiske sider og her er her mulighed for at arbejde med massagen og de påvirkede områder helt afhængig af hvor lige netop du befinder dig i dit liv. Healingsmassagen er en hjælp til at blive mere afslappet og samlet. Til at blive et helt menneske, der finder mening og glæde i sit liv.

HVORDAN FOREGÅR MASSAGEN

Jeg starter med en samtale for at høre hvor du er med dig selv lige nu. Er det første gang du skal have massagen får du en kort gennemgang inden.

Du ligger trygt og godt på briksen – pakket ind i lagen og tæppe. Det er kun den del af kroppen der arbejdes på, som afdækkes. Du guides i hvornår du skal ændre liggestilling fra ryg til mave og tilbage igen. Er der enkelte områder du ikke bryder dig om skal afdækkes, kan man også bruge tryk oven på lagen.

Efter massagen bruger vi nogle minutter til at gennemgå dine oplevelser under massagen og du får mulighed for at ”lande igen”.

Du skal ikke have noget med til massagen.

Som udgangspunkt benytter jeg mandelolie uden kemi, ved nøddeallergi bedes dette oplyst ved bestilling.

Priser på Massage

Betaling

Ved fremmøde afregnes kontant, mobilepay eller direkte overførelse mobilbank