Professionel Massage

Fysiurgisk Massage professionel og dybdegående massage med inddragelse af triggerpunkter og akupressur. Utrolig effektiv massage der giver bedre blodgennemstrømning, udrensning af affaldsstoffer og slipper spændinger i muskler, sener og bindevæv. Effektiv mod overbelastnings skader og akut opstået skader. En effektiv helkropsmassage tager 90 minutter, men du kan også vælge delområder og bestille 35, 45 og 60 minutter. Gives også til gravide.

Afspændingsmassage anbefales til børn og klienter der har hudsult, nedsat blodomløb og skrøbelig hud. En massage hvor der benyttes et blødere tryk og længere strøg på kroppen. Massage har ingen alder og det skal ikke gøre ondt for at være virkningsfuldt. 

Massage med healing er en omsorgsfuld og nærværende helkrops massage. Den fokuserer på sammenspillet mellem krop og sind hvor traumer, stress og psykiske ubalancer ses som årsag til kroppens spændinger. Den gives med lange strøg hvor kroppens energipunkter samtidig bearbejdes. Fantastisk følelse af velvære med følelsen af fornyet energi og overskud i kroppen. Mine klienter siger at man føler sig født på ny. Anbefales som supplement til en travl arbejdshverdag, hvor man kommer helt ned i gear samtidig med at kroppen genoplades. Eller når ubearbejdet oplevelser sætter sig som spændinger i kroppen. 

Overbelastnings skader og akutte skader

 • Tennisalbue/musearm og golfalbue
 • Håndledsproblemer
 • Seneskedehindebetændelse
 • Spændingshovedpine
 • Pectoralis (stor brystmuskel)
 • Hold i nakke eller lænd
 • Forstuvet ankel eller fodled
 • Løber knæ
 • Forstrækning eller fiberspringning
 • Lysken smerter
 • Piriformis syndrom (spændte muskler i ballen der kan trykke på iskastnerven. Smerter udstråler ned i benet)
 • Skulderproblemer (frossen skulder)

 Hold i NAKKE eller LÆND brug varmepude eller varmetæppe og gerne varme bade på området. Her kan massage påbegyndes med det samme. Bestil 45 min. massage til 1. behandling.

Førstehjælp til akutte skader R I C E M

 • Ro – stop den aktivitet du er i gang med, hvis du fortsætter beskadiger du vævet yderligere
 • Is – nedkøl hurtigt (aldrig is direkte på huden) standser blødning og minimere hævelse
 • Compression – brug elastiks bind som støtter
 • Elevation – over hjertet højde – det mindsker trykket i det skadet område
 • Mobilisering – bevæg det skadede område indenfor smertegrænsen – små bevægelser 10-15 gange – derefter ro et par timer og gentag

72 timer aflastning og ro til væv – du må godt selv massere let på området. derefter anbefales professionel massage. Bestil 35 minutter massage til 1. behandling. 

Tag en pause med massage

Gravidmassage

Graviditet er det mest fantastisk for de fleste, men i takt med at maven vokser ændres hele din kropsholdning og du får derfor hurtigt spændinger i dit bindevæv, led og muskler.

Som gravid kan du få massage under hele forløbet også tæt på fødslen.

Hvad kan gravidmassage gøre for dig?

 • lindre bækken og rygsmerter
 • lindre hævet fødder og ben
 • giver ro i kroppen og bedre søvn
 • forbedre din blodgennemstrømning og virker udrensende på dine affaldsstoffer
 • forebygger stress og overbelastning

Hos mig kan du få en skøn massage tilpasset dine ønsker.

Du lejres på en skøn graviditets- og kropspude så der er masser af mulighed for at ligge på ryggen, siden og maven samt understøtning af dit bækken helt afhængig af hvad der passer dig bedst. Sammen finder vi en god og afslappet stilling så du rigtig kan få glæde af massagen.

Bestil 35, 45, 60 eller 90 minutter massage. Under noter skriv gerne: gravidmassage. Du kan også bestille en kombinationsbehandling af kranio-sakral terapi og massage. Det vil også din baby elske.

healingmassage

Healingsmassage

Massagen er en blid, men samtidig dybtvirkende massageform, hvor man hurtig kommer til at slappe af og glide inde i en drømmeagtig tilstand, der svarer lidt til en meditation. En nulstilling af sindet, som giver ny inspiration og overskud. Healingsmassage er en fuld krops- og ansigtsmassage der gives med lange strøg i en bestemt retning og rækkefølge, da den skal følge dine energifelter. 

Grundlæggende kan kroppen inddeles i flere forskellige psykiske områder og udfra der hvor du er i dit liv fungerer oplevelserne og massagen som en slags vejviser og et tilbud om at hjælpe med at finde baggrunden for en opspændt tilstand eller område. Afhængig af hvor du befinder dig i massagen kan du opleve at ikke én massage føles eller gives ens hver gang. Men jeg lover du bliver afhængig af den.

Den healingsmassage jeg giver udspringer af Kilden hvor Inga-Clare Lepke og Jørgen Warming har udviklet denne massageform siden  60´erne, hvor man begyndte at arbejde med massagens psykiske betydning. Healingsmassagen er en hjælp til at blive mere afslappet og samlet. Den hjælper dig med at finde glæden, få ny overskud og få bearbejdet oplevelser/traumer så de ikke sætter sig som spændinger i kroppen. 

HVORDAN FOREGÅR MASSAGE

Jeg starter med en samtale for at høre hvor du er med dig selv lige nu. Er det første gang du skal have massagen får du en kort gennemgang inden.

Du ligger trygt og godt på briksen, der er god polsting. Det er kun den del af kroppen der arbejdes på, som afdækkes. Du guides i hvornår du skal ændre liggestilling fra ryg til mave og tilbage igen. Er der enkelte områder du ikke bryder dig om skal afdækkes, kan man også bruge tryk oven på lagen.

Jeg afstemmer trykket med dig undervejs i massagen som kan ændres på de forskellige områder på kroppen.

Medbring gerne et rent lagen til massagen.

Tiden er inkl. af- og påklædning.

Vinter og efterår bliver du forkælet af et underliggende varmetæppe som stimulere blodgennemstrømningen.

Massage

Priser på Massage 

Betaling

Du har mulighed for at betale med betalingskort når du bestiller online. Beløbet reserveres og trækkes først når du møder til den bestilte tid.

Ved fremmøde i klinikken har du også mulighed for at betale kontant eller med mobilpay.

Modtag nyhedsbrev med tips

Tilmeld dig mit månedlige nyhedsbrev og få tips til hjemmeøvelser, gode råd og tilbud.

Tjek din indbakke for bekræftelse!