info@silenttouch.dk

(+45) 4021 2140

Støtte til mor og baby

Kranio-sakral terapi for mor og baby eller mødregruppe event

Hvorfor kranio-sakral terapi til baby efter fødsel?

Når det lille barns krop rejser ned gennem fødselskanalen, udsættes det for kompression fra mange sider og klemmes på steder som er bestemt ud fra formen af mors bækken. Der er ikke bare knoglerne, der komprimeres, men også organer, blodkar, nerver og hjernen. Hele den lille krop er utrolig fleksibel og bygget til netop denne fantastiske rejse. Efter fødslen folder den lille krop sig ud og erfaringen viser at det helst skal ske inden 10-20 dage, for at kroppen selv skal magte opgaven.

Hvis denne udfoldningsproces ikke sker optimalt, kan den lille nyfødte have påvirkninger fra fødslen eller omstændigheder omkring selve fødslen. Det kan sætte sig som restriktioner i kroppen og påvirke barnet og kropsmønstre gennem den 1. spæde tid og i nogle tilfælde hele livet.

Skab en god start for dit barn

Osteopat Viola Frymann lavede en undersøgelse i 1996 og fandt at 69% af nyfødte havde påvirkninger fra fødslen. Her er der en risiko for at det senere kan give kolik symptomer, spændinger, smerter og en følelse af at være landet forkert.

Som kranio-sakral terapeut hjælper jeg netop din barns krop ved at skabe plads, så kroppen bedre kan udfolde sig. Jeg løsner spændinger og kroppen op på en blid og nænsom måde og giver dit barn mulighed for at få den bedste start i livet og få bearbejdet traumer og problematikker tidligst muligt.

Kranio-sakral terapi for mor og baby eller mødregruppe event
Kranio-sakral terapi for mor og baby eller mødregruppe

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vælg hvad du vil kontaktes angående
  TidsbestillingBiodynamisk kranio-sakral terapiMassage og healingmassage

  Mor og barn efterfødselsbehandling

  Du er en af kerne personerne i dit barns liv og både graviditet og fødsel kan tage hårdt på en kvindes krop. De fleste mødre oplever at blive sårbare og utrolig sensitive når baby er kommet til verden. Du kan derfor også også have mange indtryk og følelser der trænger til at blive bearbejdet og måske har du under graviditeten oplevet smerter eller ubehag fra bækken, ryg, nakke og lænden.

  En mor og barn behandling er fantastisk når du vil gøre noget godt både for dig selv og din baby.

  Du skal afsætte 80 minutter hvor både du og baby får behandling. Samtidig tager vi en snak om fødsel og graviditet og de tanker der rør sig, med udgangspunkt i hvor du er, lige nu. Du kan vælge mellem massage eller kranio-sakral terapi helt afhængig af hvad du har brug for.

  Baby kan trygt slappe af i babyslynge mens du får behandling. Baby skal dog være vant til dette ellers anbefaler jeg at tage en med der kan passe baby imens. Jeg bor i grønne omgivelser, så der er rig mulighed for at trille en dejlig tur med barnevognen.

  Støtte til mor og baby giver mulighed for ro og overskud til at I kan knytte den bedste relation sammen. Relationen er og bliver vores fineste værktøj til en glad baby.

  Mødregruppe- eller veninde arrangement

  Hygge med mødregruppen. Book et event hvor vi mødes og kombinere hyggen i mødregruppen, hvor jeg fortæller om den gode effekt som kranio-sakral terapi kan have for din baby, Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om søvn, fødsel, amning, maveproblemer og fladt baghoved. Afhængig af hvor mange I er, beregnes der 10 minutters prøvebehandling /undersøgelse for dit barn. Jeg servere kaffe/te og boller ved afholdelse i min klinik.

  Der er også mulighed for hjemmebesøg. Der skal kunne tilbydes separat rum til min briks og undersøgelse.

  Kom nemt i gang

  w

  Uforpligtende samtale

  Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål både til behandlingen og de symptomer, du har. Det er gratis og uforpligtende

  Telefontid hverdage mellem 9-10
  mobil 4021 2140

  Book en aftale ONLINE

  Åbningstider:  Klinikken er åben mandag og onsdage 11-18, tirsdage og torsdage 10-16, fredage 10-14, enkelte lørdage 10-13 – Du kan booke online eller sende en forespørgsel, skriv gerne på forhånd, hvad der passer dig bedst. Har du svært ved at finde en tid der passer ind i dit skema, så skriv til mig.

  NYHED: mulighed for akutte tider eller skrive dig på venteliste

  1. behandling

  Du skal beregne lidt ekstra tid til 1. behandling, da der bliver sat tid af til en samtale hvor vi taler om de udfordringer i kommer med og jeres hverdagslivet.

  Om Silent Touch

  Hjælper dig og dit barn med at genskabe balance både fysisk og psykisk – slip for stress – slip for smerter.

  CVR nr.: 19972399

  Kontakt mig

  Pilehøjgård Solhøjvej 20, 2640 Hedehusene
  Find vej

  Telefon:
  (+45) 4021 2140

  E-mail:
  info@silenttouch.dk

  Modtag nyhedsbrev med tips

  Tilmeld dig mit månedlige nyhedsbrev og få tips til hjemmeøvelser, gode råd og tilbud.

  Tjek din indbakke for bekræftelse!