info@silenttouch.dk

(+45) 4021 2140

Kranio-sakral terapi for babyer 0-1 år

Hjælp til at finde ro og balance

Problemstillinger du kan møde hos din barn

 • Kolik symptomer
 • Suttebesvær
 • Refluks
 • Tunge- og læbebånd
 • Søvnforstyrrelser
 • Spiseforstyrrelser
 • Skævhed i kroppen
 • Skævhed i hovedet
 • Maveproblemer
 • Tilbage i udvikling
 • Chok/traume fra fødslen
 • Savlen
 • For tidligt fødte
 • Uro – bøvlet

Vi kender alle sammen behovsgråd, når en baby eller det lille barn græder, fordi det har et behov det gerne vil have dækket. Nogen gange er det ikke nok at få de basale behov dækket som sult, at man sveder, at man fryser, skal skiftes eller er bange. Selvom man som forældre vil gøre det bedste for sit børn er det svært at finde ud af hvad der præcis er årsag til at barnet ikke føles i ro og balance. Der er som om noget er uforløst.

Det er her er biodynamisk kranio-sakral terapi kan hjælpe det lille barn med at blive hørt. Når man blidt lægger hænderne på det lille menneske som kan få en følt fornemmelse af at blive ”hørt” gennem berøring, lytten og sansning. Når vi bliver mødt på denne måde slapper systemet af , både de følelsesmæssige belastninger og de fysiske spændinger og ubalancer får mulighed for at slippe deres tag.

Dermed ikke sagt at en behandling altid foregår i ro. Nogen gange er det så forløsende at man har lyst til at sætte mere lyd på, men oftes er det kortvarigt.

At møde det lille barn kræver nærver og tålmodighed. Så derfor sættes der 1 time af til behandling og sammenlagt er der aktiv behandling i omkring 20 minutter, dit barn siger selv fra når det er nok.

Kranio-sakral terapi for babyer 0-1 år

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vælg hvad du vil kontaktes angående
  TidsbestillingBiodynamisk kranio-sakral terapiMassage og healingmassage

  Undersøgelse af spændinger og årsager til uro hos babyer og småbørn

  Jeg starter altid med at undersøge dit barn for spændinger i kroppen og tale lidt omkring graviditet og fødsel og hvilke rutiner i har i jeres familieliv. Nogen gange ligger i sammen på briksen andre gange sidder i og hygger i sofaen med leg, sang eller historielæsning alt efter hvad der er trygt og rart for dit barn. Jeg har lidt legetøj i klinikken, men tag gerne ynglingslejetøjet med.

  Der kan være mange årsager til at barnet har uro eller smerter. At komme gennem en fødsel kan være en traumatisk oplevelse alt efter hvordan den går. Nogen gange kan der ske forskydninger i kroppen fordi man har været fastklemt og andre gange kan det at blive taget med sugekop, kejsersnit eller for tidligt født have givet nogle komplikationer. For det meste retter det sig selv igen efter 10-20 dage, men der kan være fastklemt nerver eller skævheder der kan give smerter, uro eller ubalancer i kroppen der skal have lidt hjælp. Jeg medinddrager min viden som sygeplejerske omkring barnets udvikling og videre behov for at igen at opnå balance i kroppen.

  Biodynamisk kranio-sakral terapi for børn i alderen 0-2 år - Silent Touch

  Kom nemt i gang

  w

  Uforpligtende samtale

  Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål både til behandlingen og de symptomer, du har. Det er gratis og uforpligtende

  Telefontid hverdage mellem 9-10
  mobil 4021 2140

  Book en aftale ONLINE

  Åbningstider:  Klinikken er åben mandag og onsdage 11-18, tirsdage og torsdage 10-16, fredage 10-14, enkelte lørdage 10-13 – Du kan booke online eller sende en forespørgsel, skriv gerne på forhånd, hvad der passer dig bedst. Har du svært ved at finde en tid der passer ind i dit skema, så skriv til mig.

  NYHED: mulighed for akutte tider eller skrive dig på venteliste

  1. behandling

  Du skal beregne lidt ekstra tid til 1. behandling, da der bliver sat tid af til en samtale hvor vi taler om de udfordringer i kommer med og jeres hverdagslivet.

  Om Silent Touch

  Hjælper dig og dit barn med at genskabe balance både fysisk og psykisk – slip for stress – slip for smerter.

  CVR nr.: 19972399

  Kontakt mig

  Pilehøjgård Solhøjvej 20, 2640 Hedehusene
  Find vej

  Telefon:
  (+45) 4021 2140

  E-mail:
  info@silenttouch.dk

  Modtag nyhedsbrev med tips

  Tilmeld dig mit månedlige nyhedsbrev og få tips til hjemmeøvelser, gode råd og tilbud.

  Tjek din indbakke for bekræftelse!